Serveis

Solucions relacionades amb les Tecnologies de la informació i la comunicació, dirigides principalment a empreses i professionals de Manresa, Bages i la Catalunya Central.

A ServeisTic oferim respostes amb garanties, i de la màxima confiança per als nostres usuaris en:

  • Registre de dominis
  • Allotjament web amb diverses característiques que el fan ser molt adequat en els temps actuals.
  • Optimització per cercadors, tant de l’espai d’allotjament com de la pàgina web, i també l’optimització dels continguts, per tal d’incrementar el rendiment comercial de la pàgina web corporativa, gràcies al millor posicionament als cercadors.
  • També ens fem càrrec d’implementar l’ERP Dolibarr, així com del manteniment actualitzacions i millores, i del seu allotjament en servidors que compleixen els requeriments legalment establerts per aquest tipus de programari.
  • Finalment, també podem facilitar als nostres clients solucions òptimes en comunicacions, gràcies a GlobalCat i Connecta; connexions a Internet amb fibra o bé radioenllaç, telefonia VoIP, i mòbil, i centraletes virtuals.

Volem ser l’interlocutor preferent per les necessitats tecnològiques de la vostra empresa. Aquell col·laborador al que se li pot plantejar qualsevol consulta, i en cas que no ens sigui possible oferir-vos una solució directament, us recomanarem el professional amb la solució més adequada al vostre cas.