Optimització web

L’optimització web consisteix en la incorporació de complements a la pàgina web per fer-la més transparent als cercadors, i millorar-ne la velocitat i el posicionament

En alguns casos (afortunadament cada cop menys), el desenvolupador de la pàgina web no té en compte les necessitats d’accessibilitat dels cercadors per indexar els continguts, i incloure la pàgina als resultats de les cerques. Per resoldre aquestes mancances, cal recórrer a l’optimització web.

Si es dóna aquest cas, hi podem incorporar els complements necessaris per fer que la pàgina sigui el més transparent possible als cercadors, i millorar-ne també la seguretat i la velocitat de navegació.

En modificar la programació de la pàgina web per millorar-ne el SEO, també hi incorporem requeriments legals com les polítiques de privadesa, i els elements legalment exigibles per complir la legislació vigent en matèria de protecció de dades, i també sistemes els antirobots oportuns que ens permeten evitar que s’utilitzi el formulari corporatiu per enviar spam a l’empresa, o bé a tercers.